Verzending & Levering

Op dit moment hebben we enkele problemen met Zweedse klanten die geen meldingen krijgen van PostNord. Om jouw pakket te volgen, gelieve PostNord Track & Trace te gebruiken - je vindt jouw trackingnummer in de e-mail met de update van de verzending. https://www. postnord.se/en/our-tools/track-and-trace

Controleer eerst of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd toen je jouw bestelling plaatste. Als dat juist is, controleer dan jouw spam-map. Als je nog steeds jouw verzendupdate of orderbevestiging niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via contact@cocktailored.store

Je ontvangt een tracking link in de e-mail die wordt verstuurd wanneer je pakket wordt verzonden. Voor Zweedse en Deense klanten kun je je pakket volgen via PostNord Track & Trace. Je vindt je verzend-id in de e-mail met de update van de verzending.

U kunt ook gebruik maken van onze tracking tool hier op onze site

Ik heb een bericht ontvangen dat mijn pakket kan worden afgehaald, maar er wordt niet aangegeven waar?

Dit komt vooral voor bij zendingen naar Zweden, en is te wijten aan wijzigingen in de Postnord API. Er is een zeer eenvoudige oplossing voor dit probleem voor Zweedse klanten. Kopieer jouw tracking nummer, te vinden in jouw tracking e-mail en tracking pagina, het ziet er als volgt uit "LY031864284LV". Ga naar Postnord Track & Trace en plak jouw tracking nummer in het "Shipment ID" veld en Voilá, daar is het afhaalpunt.

Voor Zweedse klanten: Om jouw pakket op te halen, gebruikt je de 4 laatste cijfers van jouw tracking nummer, in het geval hierboven "4284".

Voor alle zendingen; we gebruiken lokale post in 99% van de gevallen voor de uiteindelijke levering. Neem contact op met jeuw lokale post als je denkt dat er iets mis is met de uiteindelijke levering voordat je contact opneemt met cocktailored.

Retouren

Bezoek onze pagina Retourbeleid voor meer informatie

Het retourneren van een dienst/product moet op uw kosten gebeuren, tenzij het product/de dienst defect of beschadigd is bij levering. Geretourneerde producten/diensten moeten als brief of postpakket worden verstuurd.

Stap 1:

Gebruik ons retourportaal voor het retourneren van uw product

Stap 2:

Wanneer het product bij ons aankomt, geven we het geld terug als de retourzending wordt geaccepteerd.

Neem contact op

Als jouw vraag hier niet wordt beantwoord - stuur ons dan een bericht op contact@cocktailored.store